Stel cookie voorkeur in

Studie- en vakantiedagen

BSO tijdens schoolvakanties

We bieden een flexibele mogelijkheid voor  het inkopen van vakantieopvang. De meeste ouders hebben zelf geen 12 weken vakantie maar hebben ook geen 12 weken opvang nodig voor hun kinderen. Voor de buitenschoolse opvang is het mogelijk om per kalenderjaar het aantal dagen aan te geven dat u opvang nodig heeft. 

Via deze link kunt u zich inschrijven voor opvang tijdens de schoolvakanties.

BSO tijdens studiedagen

Basisschool de Groote Wielen heeft een aantal studiedagen en vrije dagen waarop de school voor de kinderen gesloten is. Natuurlijk kan uw kind dan terecht bij BSO de Groote Wielen.

Valt zo'n vrije dag op een dag dat u in de middag opvang heeft dan koopt u alleen de ochtenduren bij. Komt uw kind normaal niet op die vrije dag naar de buitenschoolse opvang dan kunt u voor deze dag extra opvang inkopen van 7.30 tot 18.30 (11 uur) van 7.30 tot 14.30 (7 uur) of van 8.30-14.00 (5,5 uur). U kunt hiervoor ook een dag van het vakantiecontract gebruiken.

Wilt u, uw kind(eren) opgeven voor een studiedag? vraag dit dan aan via de ouderapp.

 

Het laatste vakantieprogramma bekijken?

Elke vakantie maken wij een leuk en gevarieerd programma. Elke ochtend en middag een activiteit afgestemd op de verschillende leeftijden. Natuurlijk hebben de kinderen ook de mogelijkheid om eigen activiteiten te doen of om gewoon even te 'chillen'.

Nieuwsgierig geworden? Zie hier onze vakantieprogramma's.

Kerstvakantie 2020

Carnavalsvakantie 2021