Kinderopvang

Opvang en onderwijs op één adres: praktisch, veilig en vertrouwd!

Als ouder wilt u werk en zorg zo goed en flexibel mogelijk combineren. U zoekt kinderopvang voor uw kostbaarste bezit: uw kind. Pas als de kinderopvang goed geregeld is, kunt u met een gerust hart naar uw werk gaan. Een stuk van de zorg en opvoeding willen wij als kinderdagverblijf graag delen en van u overnemen. Dit kan alleen als ouders vertrouwen in ons hebben en met ons samen willen werken. 

Welkom op de dagopvang!

Dagopvang De Groote Wielen verzorgt verantwoorde, veilige, vertrouwde en ontwikkelingsgerichte kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

KC DGW voert een beleid op risico, veiligheid en gezondheid, waaronder de risico inventarisatie (RI&E), zodat de veiligheid van de kinderen zoveel mogelijk is gewaarborgd. Het inspectierapport is te vinden op de website.

De werkwijze van dagopvang Kindcentrum De Groote Wielen

De dagopvang werkt vanuit de visie dat niet ieder kind is gelijk is. Kinderen verschillen van elkaar: in aanleg, in tempo, in emoties en in ontwikkeling. Kinderen worden geboren met eigen kwaliteiten en interesses. Bij Kindcentrum De Groote Wielen houden we juist rekening met deze verschillen. Wij kijken naar hoe een kind zich ontwikkelt en hoe we daar als pedagogisch professional bij aan kunnen sluiten. 

Samenwerken met de ouders vinden wij heel belangrijk, wij zien ouders als samenwerkingspartners en willen samen met jullie kijken naar wat het beste is voor jullie kind. Met deze samenwerking willen wij de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden.

Wil je alvast een kijkje nemen bij onze opvang? Kijk dan alvast onze digitale rondleiding, veel plezier.

 

Groepen Pegagogiek GGD- rapporten