Ouderraad

 

Wat doet de OR?
Elk schooljaar organiseren wij als Ouderraad samen met de eventmanager verschillende activiteiten en feesten. Denk aan kerst, carnaval, de schoolfotograaf, de sportdag het schoolreisje en de wandel3daagse. Voor elke activiteit is er een commissie waarin ouders een belangrijke rol spelen. 

De data waarop de activiteiten plaatsvinden vind je terug op de jaarkalender in de Parro-app. Werving van ouders voor de activiteiten vindt jaarlijks plaats in september.

De Ouderraad komt ongeveer 7 keer per jaar bij elkaar om de voortgang van de activiteiten te bespreken. Bij deze vergaderingen zijn juf Annerieke of juf Mandy aanwezig.

Naast de organisatie van bovenstaande activiteiten zorgt de Ouderraad voor een kleinigheidje op de (internationale) Dag van de leraar op 5 oktober én voor een bedankje namens de ouders aan het eind van het schooljaar voor iedere leerkracht. Mocht je een tip of vraag hebben dan kun je één van ons persoonlijk aanspreken op het schoolplein of een mail sturen naar our@kcdgw.nl.

Het reglement van de Ouderraad kan gedownload worden via onderstaande link.

Interesse in de notulen van de Ouderraad? Stuur een mail naar our@kcdgw.nl 

We hopen op weer een fijn schooljaar en rekenen op een goede samenwerking!